A hamisítás elleni védelem biztosítja, hogy egy terméket ne lehessen másolni, használatát módosítani valamint a használati jogosultsággal visszaélni.

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek alkalmasak arra, hogy a termékvédelem egyik jelentős eszközeként csökkentsék a termékhamisítás lehetőségét, jelentősen megnehezítsék a hamisítók dolgát és nem utolsósorban felhívják a figyelmet az Ön magas színvonalú eredeti termékére.

Nyomdatermékeink hamisítás elleni védelmét kiemelten kezeljük mind az értékpapírok, mind a megrendelői igény szerint garantált biztonságú nyomdai termékek, így akár ECL® gyártás során is.

A hamisítás elleni védelmet a CODEX Zrt. a biztonsági nyomdászatban alkalmazott valamint innovatív megoldásokkal és a gyártás, a minőség és az adatkezelés legszigorúbb biztonságával támogatja. A hamisítás elleni védelemhez kapcsolódó szolgáltatásaink a biztonságon túlmenően hozzájárulnak termékei versenyképességéhez is.
A termékek biztonsága azonban csupán egyik pillére az általunk nyújtott biztonságnak, melynek további pillére az adatok és a gyártás biztonsága valamint a minőségbiztosítás. Mindezek együttesen és egységes egészként szolgálják megrendelőink biztonságát és termékeink versenyképességét.

Biztonsági grafikák

Biztonsági papírok

Biztonsági festékek

Műszeresen ellenőrizhető biztonsági megoldások