Minőség biztosítása

Termékeink versenyképességét a különleges, innovatív megoldások mellett az általunk képviselt magas színvonalú minőség biztosítja.

A jó minőségű alapanyagok beszerzésére minősített beszállítóktól kerül sor. Az alapanyagokat, majd a gyártást követően a késztermékeket trezorunkban, illetve raktárunkban elzárva, a termékekkel szemben támasztott legszigorúbb minőségi és biztonsági elvárásoknak megfelelően tároljuk.

A gyártási folyamatokról – a gyártás előkészítésétől a nyomdatermék kiszállításáig – mindenre kiterjedő elszámolást készítünk, amelyet megőrzünk, lehetővé téve a nyomonkövethetőséget és visszakereshetőséget. A gyártás minőségét gyártásközi ellenőrzésekkel folyamatosan figyelemmel kísérjük. A gyártási folyamat során mindvégig gondoskodunk a követelményeknek nem megfelelő termék azonosításáról és ellenőrzés alatt tartásáról annak érdekében, hogy megakadályozzuk a téves felhasználását.

Tevékenységünk során az ISO 9001 minőségirányítási, az ISO 14001 környezetirányítási és az ISO/IEC 27001 információbiztonsági irányítási rendszert alkalmazzuk és érvényesítjük. Ezen túlmenően rendelkezünk az értékpapírok előállításának megfelelő belső szabályzati renddel (biztonsági, gyártási és ellenőrzési rend), melyekkel garantálni tudjuk az általunk gyártott nyomdatermék előállításának zárt rendszerű, szigorú elszámolást lehetővé tévő gyártási folyamatát.

A gyártás során keletkezett maradványokról és selejt termékekről jegyzőkönyv készül. Ezek megsemmisítését biztonsági őrzés mellett és a visszakereshetőség érdekében dokumentálva végezzük.

Folyamatosan fejlesztjük technológiáinkat és korszerűsítjük a gépparkunkat annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú termékeket állíthassuk elő. A minőségbiztosítás azonban csupán egyik pillére az általunk nyújtott biztonságnak, melynek további pillére a gyártás biztonsága, az adatok biztonsága és a termékek biztonsága. Mindezek együttesen és egységes egészként szolgálják megrendelőink biztonságát és termékeink versenyképességét.