A CODEX Zrt. több évtizedes elismert szakmai múltra tekint vissza a biztonsági nyomdatermékek piacán. Ez részben versenyképes termékeinknek és a folyamatos innovációnak, másrészt a kiemelkedő biztonságnak köszönhető.

Termékeink fizikai biztonsága érdekében tevékenységünket speciális termékek gyártására tervezett és kivitelezett nyomdában végezzük, ahol magas színvonalú fizikai és technikai objektumvédelem került kialakításra, melyet folyamatosan fejlesztünk, tökéletesítünk.

Korszerű, többnyire egyedi gépek és berendezések állnak rendelkezésünkre, melyek számottevő részét duplikáltuk az üzletmenet-folytonossága érdekében. Szigorú elszámoltatást biztosító gyártási és ellenőrzési rendszert alakítottunk ki, mely garantálja, hogy a terméket a megrendeléstől a gyártási folyamaton át a megrendelő részére történő átadásig nyomon követjük, biztosítva a visszakereshetőséget. Zárt rendszerű, saját selejt- és hulladékmegsemmisítési rendszerünk ugyancsak növeli a biztonságot.

A gyártás biztonsága számunkra nem csak az épület és a gépek, berendezések biztonságát jelenti. Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink biztonságára is, melyet a korszerű, munkavédelmi szempontból is a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő gépparkunk, valamint az általunk kialakított biztonságos munkakörnyezet garantál.

Az alapanyagok fogadásának, a gyártás előkészítésének, termékeink előállításának, feldolgozásának, megőrzésének valamint kifogástalan minőségben és pontos mennyiségben történő leszállításának biztonságát a legkorszerűbb fizikai feltételek és munkatársaink igényes, fegyelmezett munkája szavatolják.

A gyártás biztonsága azonban csupán egyik pillére az általunk nyújtott biztonságnak, melynek további pillére az adatok biztonsága, a minőségbiztosítás és a termékek biztonsága. Mindezek együttesen és egységes egészként szolgálják megrendelőink biztonságát és termékeink versenyképességét.